Dynamo Jeugdwerk organiseert op dinsdag 27 december één van de voorrondes van Streetball Masters Winter Tour, de 3×3 basketball tour van de Nederlandse Basketball Bond. De winnaars van deze voorronde plaatsen zich voor de landelijke finale op 8 januari in Den Bosch, waar gestreden zal worden om de felbegeerde titel ‘Nederlands Winter Kampioen 3×3 basketball’.

Mannen en vrouwen, jong en oud, kunnen deelnemen aan Streetball Masters Eindhoven in de volgende categorieën: U12, U15, U18 en 18+. Er kan ook deelgenomen worden aan de Shooting Challenge. In alle categorieën wordt natuurlijk gestreden om de eer van Eindhoven en een plaats in de finale, maar zijn ook mooie prijzen te verdienen. Een team bestaat uit 3 of 4 spelers en de inschrijfkosten zijn € 35,- per team. Iedere deelnemer krijgt een Streetball Masters shirt als aandenken.

Streetball Masters Eindhoven begint om 10:00 uur in het Indoorsportcentrum te Eindhoven. Naast het 3-tegen-3 toernooi en de diverse contests kunnen deelnemers en publiek ook genieten van diverse side events, verschillende DJ optredens en nog veel meer!

Kijk voor meer informatie en inschrijven op http://3x3planet.com/en/event/details/TMZ16KXDPSVMGNED