WBB Giants – Sponsormogelijkheden

WBB Giants biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van sponsoring. Uw ondersteuning wordt op verschillende manieren zichtbaar gemaakt waarmee u laat zien dat u WBB Giants en haar leden een warm hart toedraagt. Of u nu als particulier of als organisatie onze club wilt steunen, u bent altijd van harte welkom.

Voor u hebben wij de mogelijkheden (*) op een rijtje gezet.

Betrokkenheid en exposure

De teams van WBB Giants spelen zowel op landelijk als op regionaal niveau. Dit betekent dat naast de thuiswedstrijden in Bergen op Zoom onze teams in verschillende plaatsen uitwedstrijden spelen wat vaak plaatsvindt onze flinke publieke belangstelling. Al vanaf €500,- per seizoen staat uw logo op de kleding van één van de teams van WBB Giants. Daarnaast wordt uw logo/naam (incl. link) op de website van WBB Giants geplaatst. Een erg mooie gelegenheid voor uw bedrijf voor wat extra exposure.
Uw (bedrijfs)naam en/of logo wordt op onze mobiele sponsorwand bij onze thuiswedstrijden vermeld (40 cm x 20 cm). Daarnaast wordt uw logo/naam (incl. link) op de website van WBB Giants geplaatst. Per seizoen is uw bijdrage €400,-.
Uw (bedrijfs)naam en/of logo wordt op onze mobiele sponsorwand bij onze thuiswedstrijden vermeld (27 cm x 20 cm). Daarnaast wordt uw logo/naam (incl. link) op de website van WBB Giants geplaatst. Per seizoen is uw bijdrage €200,-.
Uw (bedrijfs)naam en/of logo wordt op onze mobiele sponsorwand bij onze thuiswedstrijden vermeld (20 cm x 10 cm). Daarnaast wordt uw logo/naam (incl. link) op de website van WBB Giants geplaatst. Per seizoen is uw bijdrage €100,-.
U kunt als particulier of als bedrijf, als een groep van personen of organisatie, lid worden van ‘De Club van 100+’. Per seizoen draagt u minimaal €100,- bij aan onze vereniging. Uw lidmaatschap wordt tevens zichtbaar gemaakt op de website van WBB Giants.
Elke bijdrage is welkom. Vanaf €25,- per jaar bent u Fan (donateur) van WBB Giants en draagt u uw steentje bij aan de ontwikkeling en begeleiding van de leden.

 

Maatwerk

Naast de hiervoor genoemde mogelijkheden zijn er meerdere andere manieren waarop u ons kunt ondersteunen. Graag bieden wij u maatwerktoepassingen aan om mede invulling te geven aan uw (maatschappelijke) betrokkenheid en uw marketing- en promotiebeleid. U kunt hierbij uitgaan van onder meer de volgende mogelijkheden:

  • Hoofdsponsor
  • Co-sponsor
  • Partner
  • Reclamebord aan het veld
  • Supplier
  • Diverse exposuremogelijkheden op kleding en toebehoren rondom de teams

 

Clinics

WBB Giants werkt samen met maatschappelijk partner Stichting Radar (www.radar.nl), organisatie voor gelijke behandeling en tegen discriminatie. Samen met Radar hebben wij de PowerHoops clinics ontwikkeld. PowerHoops zijn clinics van ca. 1 uur op (basis)scholen aan in voornamelijk groepen 8 (en 7) en aan het voortgezet onderwijs in vooral de klassen 1 en 2. RADAR heeft positieve ervaringen met het werken voor en door jongeren. Aan het einde van de clinic (ca. 5 minuten voor tijd) wordt een korte afsluiting gedaan, met gezamenlijke yell, uitdelen gadgets (bijv. zweetbandjes) en een gezamenlijke foto.

Vanaf €100,- per clinic laat u minimaal 25 kinderen op een maatschappelijke manier sporten.

Lessen van ca. 1 (les)uur voor kinderen in het basis- en voortgezet onderwijs en ook voor clubs/ verenigingen, gericht op basketball vaardigheden, gecombineerd met fun. Vanaf €100,- per clinic.
Samen sporten is een ideale manier om uw medewerkers en/of klanten (relaties, potentiële klanten) op een sportieve manier kennis te laten maken en met elkaar samen te werken. Onze trainers stellen graag met u een maatwerk clinic of workshop op. Vanaf €250,- per workout gaat u samen aan de slag.