WBB Giants is een basketbalvereniging in Bergen op Zoom, in 1972 opgericht onder de naam Jumping Crabs. Lid worden van WBB Giants betekent mogelijkheden om te basketballen op elk niveau, recreatief een balletje gooien, maar voor de jeugd ook om, wanneer het talent en de ambitie aanwezig zijn, te spelen op een hoog niveau (momenteel Tweede divisie & Eredivisie).

In tegenstelling tot vele verenigingen in andere sporten is WBB Giants een vereniging voor leden maar ook zeker door leden. Wanneer je lid wordt van onze vereniging en meer wilt dan recreatief een balletje gooien zal je zelf, en in de jeugd ook de ouders, mede taken op je moeten nemen om de vereniging te laten draaien, samen met de vrijwilligers. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen als speler, trainer/coach, scheidsrechter, commissielid of bestuurslid.

We hebben 14 teams die op verschillende niveaus meedoen aan de basketbalcompetitie georganiseerd door de Nederlandse Basketball Bond. Er zijn ongeveer 200 leden, die trainen, wedstrijden spelen en de sociale activiteiten van de vereniging bezoeken.

Op dit moment hebben we in de breedtesport 10 jeugdteams, 9 jongensteams en 1 meisjes team, 2 damesteams, 1 herenteam en 1 recreanten herenteam. Met uitzondering van het recreantenteam spelen alle teams in een competitie (seizoen van september tot mei).

Gebruik de diverse knoppen voor meer informatie. Je kunt ook een bericht achterlaten in ons Gastenboek.