Afgelopen zaterdag, 22 februari is de benefietwedstrijd gespeeld tussen de WBB Giants en Eredevisionist Heroes Den Bosch! Deze wedstrijd werd gespeeld ten gunste van Stichting Tothierennietverder.nl die geld inzamelt voor MS patiënt Hugo Wolff die €65.000,- nodig heeft voor een Stamceltherapie in Rusland, Moskou!

Tijdens deze geweldig georganiseerde wedstrijd kwamen meer dan 400 enthousiaste basketball-liefhebbers af! Zij zagen een vrolijke en enthousiaste menigte in Sporthal Tuinwijk, ondersteund door natuurlijk een Bergse dweilband!! Want de Vastenavend was in aantocht.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd Hugo door o.a. Willem van der Kolk (Voorzitter WBB Giants) toegesproken tezamen met de Technisch Manager Roel van de Graaf van de Heroes. Oude herinneringen passeerde de revue. Tijdens de wedstrijd speelden de jonge Giants een leuke en aantrekkelijke pot tegen de profs van de Heroes Den Bosch. 🏀 “Free Ball” was het motto van de wedstrijd. Beide teams werden wat vrij gelaten in hun spel waardoor er voor het publiek leuk en aantrekkelijk potje basketball werd getoond! De drie-punters, dunks en snel basketball maakte deze wedstrijd aantrekkelijk!

Tijdens de pauze traden twee jonge maar zeer talent volle dansers op van dansschool House of Marqeez. Vermakelijk was natuurlijk ook weer de loterij van Fred van Foppelen! Oude traditie herleefde weer onder de Giants fans! Ook namen de taartjes, koeken en lekkernijen tijdens de pauzen gretig aftrek! Ook deze heerlijke lekkernijen waren gepresenteerd door onze vrijwilligers. Deze vrijwilligers hadden ook een groot aandeel op deze succesvolle middag.

Tenslotte werd deze geweldige middag afgesloten met een geweldige opbrengst, te weten €2.795,- Dit geeft Hugo weer een enorme duw in de rug richting Moskou! Hopelijk kan Hugo met de hulp van iedereen de strijd aan tegen deze slopende ziekte. Succes Hugo!

Namens Hugo en zijn vrouw, willen zij iedereen hartelijk danken voor deze geweldige dag. Met name willen zij hun dank uit spreken aan Adriaan Leyte, Pieter Lubbers en Willem van der Kolk. Natuurlijk gaat onze dank ook uit naar alle vrijwilligers die hun handen uit de mouwen hebben gestoken om deze dag tot een succes te maken. Super bedankt allen!

Kijk voor meer foto’s in de Fotogallerij!