Spannende wedstrijd oud/nieuw Heren 1

Afgelopen zaterdag, 16 januari speelden het huidige Heren 1 WBB Giants tegen het oude Heren 1 WBB Giants.

De Activiteiten Commissie, onder leiding van onze Yvonne Léger, had voor het nieuwe jaar diverse activiteiten georganiseerd binnen de vereniging. Het jaarlijks terugkerende Oliebollentoernooi én een All Star game werden helaas op het laatste moment, vanwege weinig belangstelling……., afgelast. Bijzonder spijtig natuurlijk maar het zal zeker nog een keer terug komen!

Wel werd er een wedstrijd georganiseerd van het huidige nieuwe en jonge maar talentvolle Heren 1 tegen het oude, succesvolle Heren 1 team! De zaal en tribune liep weer ouderwets vol met enthousiast publiek! Iets wat voor de spelende teams enorm prettig is om voor te spelen!

En wat voor een pot Basketball was het! Een spannende, snelle en zeer aantrekkelijke wedstrijd werd gespeeld tussen jong en ‘oud’. Natuurlijk trok het enthousiaste publiek partij voor het jonge en nieuwe Heren 1 van de WBB Giants maaaar dat lieten de ‘oudjes’ niet over zich heen gaan. Met spelers die nog steeds spelen, weliswaar bij andere clubs, en zeker hun talenten niet verloren zijn, lieten hun tanden zien.  Oud Heren 1 nam in het eerste en tweede kwart nog wel afstand van de jonge honden. Maar in de tweede helft lieten de jonge spelers duidelijk zien dat er niet over hen heen gewandeld kan worden! Het nieuwe Heren 1 van de WBB Giants pikte aan en het werd stuivertje wisselen op het scorebord. 

Het publiek was enthousiast en ging achter de jonge ploeg staan. Zo kwamen de mannen van het huidige Heren 1 enkele keren op voorsprong tot op wel vier punten. Met nog enkele minuten te spelen bleek de ervaring van de oude garde te sterk te zijn. Oud Heren 1 won deze wedstrijd toch nog met zes punten verschil. Maar toch kon het nieuwe Heren 1 met opgeheven hoofd het veld verlaten. Sportief schudde de spelers van beide ploegen elkaars handen en bedankte het publiek voor hun support!

Een toffe en aantrekkelijke wedstrijd die voor het nieuwe Heren 1 veel hoop geeft!

Er zit echt toekomst in deze ploeg! En Corné en Steven bouwen verder aan de toekomst van Heren 1 WBB Giants!