Succesvol 3X3 Toernooi & Clinic van 3X3 Unites

 

Op zaterdag26 november werd het 6de Event georganiseerd ivm het 50 jarig Jubileum WBB Giants! Een echte 3X3 Clinic van de pro’s van 3X3 UNITES! En dat ging Top! Ongeveer 50 Giants gingen in de leer voor deze ultiem trainingsvorm die tegenwoordig professioneel en zelfs Olympisch wordt gespeeld!            

De Clinic begon al vroeg, om 10:00 stonden de trainers van 3X3 Unites onze jonge Giants te instrueren. Dit ging fanatiek en vol enthousiasme!

Na een korte pauze omstreeks 12:30 werd om 13:00 al snel begonnen met het 3X3 Toernooi waar zich meer dan 55 spelers zich hadden ingeschreven. Een toernooi voor jonge spelers werd opgestart maar waar ook oudere/ervaren spelers fanatiek meededen.

Een fanatiek toernooi werd gespeeld waarbij Steven de controle, zoals gewoonlijk, en de standen nauwkeurig bij hield. Uiteindelijk won bij de jeugd U14/U16 “de Ballegooiers”! Bij de ouderen wonnen de fanatieke Cracks van “the Old Boys School” Weer een geslaagd Event in dit Jubileumjaar van de Giants.

Veel dank gaat uit naar Yvonne Léger die hoofdmoot van de organisatie voor zich nam! En natuurlijk ook dank aan de pro’s van 3X3 Unites Amsterdam

( Bekijk de foto’s op de Jubileumsite! )

“The Old Boys School”