Welkom bij de WBB Giants

West-Brabant Basketball GIANTS is een Basketballvereniging in Bergen op Zoom, in 1972 opgericht onder de naam Jumping Crabs.

In 2022 vieren de WBB Giants haar 50 jarig bestaan! Lees hier meer over op 50jaar.wbbgiants.nl 

Lees ook eens onze clubhistorie op de pagina Clubhistorie met daarin vele hoogtepunten uit de geschiedenis van de Jumping CrabsWBB Giants. Een opeenstapeling van mooie herinneringen!

Lid worden van WBB Giants betekent mogelijkheden om te Basketballen op elk niveau, recreatief een balletje gooien, maar voor de jeugd ook om, wanneer het talent en de ambitie aanwezig zijn, te spelen op een hoog niveau. We hebben 16 teams die op verschillende niveaus meedoen aan de Basketballcompetitie georganiseerd door de Nederlandse Basketball Bond.

Er zijn ongeveer 180 leden, die trainen, wedstrijden spelen en de sociale activiteiten van de vereniging bezoeken. Gebruik de hierboven aangegeven menubalk en bekijk deze voor meer informatie. Je kunt ook een bericht achterlaten op onze facebook-pagina of een van onze andere Multimedia platforms!

Lees meer over de West-Brabant Basketball GIANTS in:

Zomer Jubileum Jeugd Kamp GROOT SUCCES!!

Op 17 tot en met 19 juni werd wederom het Jeugd Zomerkamp georganiseerd! Ditmaal in Brasschaat, België en wat een succes was het weer! Het Jubileum Zomer Kamp werd met de Giants Basketballertjes uitbundig gevierd! Binnenkort een uitgebreid verslag met leuke foto’s op deze site!

JUBILEUM CLINIC MET HENK PIETERSE!

JUBILEUM-WEBSITE 50 JAAR WBB GIANTS!

Geachte bezoeker van de site WBB Giants! Welkom, u leest het goed: ‘De WBB Giants vieren dit gehele jaar hun 50 jarig Jubileum‘! In februari 1972 met Basketball in Bergen op Zoom begonnen onder de naam Jumping Crabs en getransformeerd naar de naam West-Brabant Basketball GIANTS. In verband met het 50 jarig Jubileum is er NU, naast deze website, een Jubileum-website gelanceerd ! Bekijk en lees onze geschiedenis en vul zelf aan….!

Blijf ook op de hoogte van de aankomende EVENTS, genoteerd in onze Agenda Jubileumsite!

Naar de jubileum website!

50 JAAR GESCHIEDENIS IN BEELD & TEKST!

Lees het gehele artikel in “In de Kranten”, of klik HIER.

 

 

SPONSORS

Wij zijn ontzettend trots op onze sponsoren van der Kolk Belastingadviseurs, Tummers Food Processing Solutions, van de Korput Installatiebedrijf, Bouwbedrijf Clarijs èn Krachtig Online voor onze Internet- en Technical suport. Daarnaast is Macron Italian Technical Sportswear Hofleverancier van de kledinglijn en toebehoren voor de West-Brabant Basketball GIANTS!

Zij allen zijn een waardevolle aanvulling op onze ambities

 

Tummers food processing solutions
v.d.Korput Installatiebedrijf
Bouwbedrijf Clarijs
MACRON Sportswear 🏀
krachtig on line

Wilt u ook Sponsor worden van de WBB Giants?
Klik HIER voor meer info over Sponsoring

© WBBGiants 2022