Welkom bij de WBB Giants

West-Brabant Basketball GIANTS is een Basketballvereniging in Bergen op Zoom, in 1972 opgericht onder de naam Jumping Crabs.

In 2022 vieren de WBB Giants haar 50 jarig bestaan!

Lees ook eens onze clubhistorie op de pagina Clubhistorie 50 jaar, met daarin vele hoogtepunten uit de geschiedenis van de Jumping CrabsWBB Giants. Een opeenstapeling van mooie herinneringen!

Lid worden van WBB Giants betekent mogelijkheden om te Basketballen op elk niveau, recreatief een balletje gooien, maar voor de jeugd ook om, wanneer het talent en de ambitie aanwezig zijn, te spelen op een hoog niveau.

We hebben 16 teams die op verschillende niveaus meedoen aan de Basketballcompetitie georganiseerd door de Nederlandse Basketball Bond.

Er zijn ongeveer 150 leden, die trainen, wedstrijden spelen en de sociale activiteiten van de vereniging bezoeken. Gebruik de hierboven aangegeven menubalk en bekijk deze voor meer informatie. Je kunt ook een bericht achterlaten op onze facebook-pagina of een van onze andere Multimedia platforms!

Lees meer over WBB Giants in:

 

Update 01/12/2021

Wederom een nieuw Basketball-talent uitgelicht in de Krant!! Sophie de Vos (Dames 1) geeft een kort en krachtig interview in de Krant! Klik op deze LINK en lees het gehele artikel wat over haar is gemaakt, Wederom een supertalent van de WBB Giants:            

Sophie de Vos! (Dames 1 WBB Giants)

     

  

Update 13/10/21

Nu aangevuld op de site; een mooi stukje clubhistorie van de Jumping Crabs tot en met de WBB Giants, geschreven door oud Crab speler en voorman van de ZABCompetitie Ton de Bont! Dit stuk is natuurlijk geschreven ivm het aankomend 50 jarig Jubileum van de club! Kijk en lees op de pagina Clubhistorie 1972 – 2022. Een mooi samengevat stukje historie met daarin het ontstaan, ontwikkeling, successen en namen van “wereldberoemde” Bergse Basketballers die dit “Basketball bolwerk” hebben grootgemaakt!

SPONSORS

Wij zijn ontzettend trots op onze sponsoren van der Kolk Belastingadviseurs, Tummers Food Processing Solutions, van de Korput Installatiebedrijf en Krachtig Online voor onze Internet- en Technical suport. Daarnaast is Macron Italian Technical Sportswear Hofleverancier van dé nieuwe tenues voor de West-Brabant Basketball GIANTS!  

Zij allen zijn een waardevolle aanvulling op onze ambities!

 

 

krachtig on line

Wilt u ook Sponsor worden van de WBB Giants? Klik hier voor meer info over SPONSORING

© WBBGiants 2021