Welkom bij de WBB Giants

West-Brabant Basketball GIANTS is een Basketballvereniging in Bergen op Zoom, in 1972 opgericht onder de naam Jumping Crabs.

In 2022 vieren de WBB Giants haar 50 jarig bestaan! Lees hier meer over op 50jaar.wbbgiants.nl 

Lees ook de geschiedenis van de Jumping CrabsWBB Giants op de pagina Clubhistorie met daarin een opeenstapeling van hoogtepunten en mooie herinneringen!

Lid worden van WBB Giants betekent mogelijkheden om te Basketballen op elk niveau, recreatief een balletje gooien, maar voor de jeugd ook om, wanneer het talent en de ambitie aanwezig zijn, te spelen op een hoog niveau. We hebben 16 teams die op verschillende niveaus meedoen aan de Basketballcompetitie georganiseerd door de Nederlandse Basketball Bond.                                                                                                                                

Er zijn ruim 200 leden, die trainen, wedstrijden spelen en de sociale activiteiten van de vereniging bezoeken. Gebruik de hierboven aangegeven menubalk en bekijk deze voor meer informatie. Je kunt ook een bericht achterlaten op onze facebook-pagina of een van onze andere Multimedia platforms!

Lees meer over de West-Brabant Basketball GIANTS in:

Wij zijn de Giants

AFSLUITING JUBILEUMJAAR!

oud Heren 1 WBB Giants vs WBB Giants U22

Het Jubileumjaar 2022, 50 jaar WBB Giants is voorbij. Vele Events werden georganiseerd tijdens dit Jubileumjaar! De Events waren geweldig, Zaterdag, 7 januari 2023 sloten we het jaar af met het traditionele Oliebollen-toernooi en het afsluitende Eindfeest!

De Jubileumsite blijft voorlopig nog te bezoeken. Het jaar was geweldig! Televisie en kranten gaven ons terecht aandacht maar de mooiste aandacht ontving de Club van haar eigen leden en aanhang die de Events enthousiast en druk bezochten! GIANTS BEDANKT! Op naar het volgende Jubileum!

50jaar.wbbgiants.nl

Jamie al 20 jaar in Heren 1 WBB Giants!

Lees meer over deze Top Guard met Twintig jaar ervaring in het Eerste team van de WBB Giants. Lees hierover meer in (Nieuws) Nieuwsberichten!

Nieuwsberichten

SPONSORS & PARTNERS

Wij zijn ontzettend trots op onze sponsoren: Hoofdsponsor van der Kolk Belastingadviseurs. Tummers Food Processing Solutions, van de Korput Installatiebedrijf, Bouwbedrijf Clarijs èn Krachtig Online voor onze Internet- en Technical suport. Daarnaast is Macron Italian Technical Sportswear Hofleverancier van de kledinglijn én toebehoren voor de West-Brabant Basketball GIANTS Verder is Stimulus, Personal Health Center onze partner voor Fysiotherapie en Sportieve lichamelijke ontwikkeling.

Zij allen zijn een waardevolle aanvulling op onze ambities

Tummers food processing solutions
v.d.Korput Installatiebedrijf
Bouwbedrijf Clarijs
krachtig on line
Macron-Basketball

Mocht u meer interesse hebben voor sponsoring van de West- Brabant Basketball GIANTS, klik dan HIER

© WBB Giants 2023