AANDACHT VOOR HET VOLGENDE!

Beste Giants en andere lezers van deze Webside. In verband met onderhoud van de Website èn een langdurige afwezigheid van onze Websitebeheerder zal de Website voor de komende weken niet Up-to-Date gehouden worden. De in- en uitschrijvingen enz. blijven op de site werken!

Belangrijke informatie zal altijd nog gewoon verzorgd worden door de wedstrijdsecretaris, Coaches & Trainers van de WBB Giants aan de leden die dit aangaan!

Welkom bij de WBB Giants

WBB Giants is een Basketballvereniging in Bergen op Zoom, in 1972 opgericht onder de naam Jumping Crabs.
Lid worden van West Brabant Basketball GIANTS betekent mogelijkheden om te Basketballen op elk niveau, recreatief een balletje gooien, maar voor de jeugd ook om, wanneer het talent en de ambitie aanwezig zijn, te spelen op een hoog niveau.

We hebben 14 teams die op verschillende niveaus meedoen aan de Basketballcompetitie georganiseerd door de Nederlandse Basketball Bond. Er zijn ongeveer 200 leden, die trainen, wedstrijden spelen en de sociale activiteiten van de vereniging bezoeken. 

Lees meer over WBB Giants in:

Gebruik de menubalk en bekijk deze voor meer informatie.

Je kunt ook een bericht achterlaten op onze facebook-pagina.

Nieuwe Maatregelen voor de Competitie!

14 oktober 2020 !!

Geen competitie tot en met het weekend van 7/8 november 2020 !

Lees meer hierover door op de Link te klikken.

Jumping Cracker 2020:

RONALD SCHEPERS 🏀🥳!!

Ook dit jaar is er, ondanks de Covid-perikelen, weer een lid van de WBB Giants uitgeroepen tot ere-lid, lid van verdienste oftewel JUMPING CRACKER 2 0 2 0! -Ronald Schepers-. Ronald maakt zich al een tijdje sterk binnen onze Opleidingsstaf. Coaching en Training zijn bij uitstek zijn ding en dat doet hij met enthousiasme en drang naar meer! Iets wat een club als de Giants erg graag ziet! Een man voor de toekomst. Namens het gehele bestuur en leden: “van Harte Gefeliciteerd Ronald”!

Ronald, Trainer-Coach U18-1

SPONSORS

Wij zijn ontzettend trots op onze sponsoren: van der Kolk Belastingadviseurs, Tummers Food Processing Solutions en van de Korput Installatiebedrijf. Macron Italian Technical Sportswear Hofleverancier van dé nieuwe tenues voor de WBB Giants! Zij allen zijn een waardevolle aanvulling op onze ambities!Wilt u ook Sponsor worden van de WBB Giants? Klik hier voor meer info over SPONSORING