Welkom bij de WBB Giants

West-Brabant Basketball GIANTS is een Basketballvereniging in Bergen op Zoom, in 1972 opgericht onder de naam Jumping Crabs.

In 2022 vieren de WBB Giants haar 50 jarig bestaan!

Lees ook eens onze clubhistorie op de pagina Clubhistorie 50 jaar, met daarin vele hoogtepunten uit de geschiedenis van de Jumping CrabsWBB Giants. Een opeenstapeling van mooie herinneringen!

Lid worden van WBB Giants betekent mogelijkheden om te Basketballen op elk niveau, recreatief een balletje gooien, maar voor de jeugd ook om, wanneer het talent en de ambitie aanwezig zijn, te spelen op een hoog niveau.

We hebben 16 teams die op verschillende niveaus meedoen aan de Basketballcompetitie georganiseerd door de Nederlandse Basketball Bond.

Er zijn ongeveer 150 leden, die trainen, wedstrijden spelen en de sociale activiteiten van de vereniging bezoeken. Gebruik de hierboven aangegeven menubalk en bekijk deze voor meer informatie. Je kunt ook een bericht achterlaten op onze facebook-pagina of een van onze andere Multimedia platforms!

Lees meer over de West-Brabant Basketball GIANTS in:

 

50jaar jubileum

Geachte bezoeker van de site WBB Giants! Welkom, u leest het goed: ‘De WBB Giants vieren dit gehele jaar hun 50 jarig Jubileum‘! In februari 1972 met basketball begonnen onder de naam Jumping Crabs en getransformeerd naar de naam West-Brabant Basketball GIANTS. Vanwege het Jubileum zal er in februari, naast deze website, een Jubileum-website gelanceerd worden! Nog even geduld dus. Blijf deze site volgen!!

 

 

Hieronder het tijdelijke trainingsschema per Dinsdag, 18 januari 2022! Dit natuurlijk ivm de Corona-maatregelen én de tijdelijke bezetting van sporthal de Boulevard hierdoor. Ook is sporthal de Gageldonk weer tijdelijk in gebruik genomen voor enkele teams!

 

SPONSORS

Wij zijn ontzettend trots op onze sponsoren van der Kolk Belastingadviseurs, Tummers Food Processing Solutions, van de Korput Installatiebedrijf en Krachtig Online voor onze Internet- en Technical suport. Daarnaast is Macron Italian Technical Sportswear Hofleverancier nieuwe tenues voor de West-Brabant Basketball GIANTS!  

Zij allen zijn een waardevolle aanvulling op onze ambities!

 

 

krachtig on line

Wilt u ook Sponsor worden van de WBB Giants? Klik HIER voor meer info over Sponsoring

© WBBGiants 2022