Welkom bij de WBB Giants

WBB Giants is een Basketballvereniging in Bergen op Zoom, in 1972 opgericht onder de naam Jumping Crabs.
Lid worden van West Brabant Basketball GIANTS betekent mogelijkheden om te Basketballen op elk niveau, recreatief een balletje gooien, maar voor de jeugd ook om, wanneer het talent en de ambitie aanwezig zijn, te spelen op een hoog niveau.

We hebben 14 teams die op verschillende niveaus meedoen aan de Basketballcompetitie georganiseerd door de Nederlandse Basketball Bond. Er zijn ongeveer 200 leden, die trainen, wedstrijden spelen en de sociale activiteiten van de vereniging bezoeken. 

Lees meer over WBB Giants in:

Gebruik de menubalk en bekijk deze voor meer informatie.

Je kunt ook een bericht achterlaten op onze facebook-pagina.

Geachte bezoekende verenigingen van de WBB Giants,

Wij hebben helaas van de Gemeente Bergen op Zoom doorgekregen dat bij onze Sporthal Tuinwijk geen gebruik gemaakt mag worden van de kleedkamers én douches. Zowel het thuis als uit spelende team zullen aangekleed bij ons moeten komen en vertrekken. Hopelijk gaat dit binnenkort nog veranderen, wij zullen dit dan via deze weg bekend maken aan jullie. Publiek is wel welkom, als de 1,5 meter gewaarborgd wordt!

Onze excuses voor het ongemak.

Basketball Jeugd Kamp Giants

GROOT SUCCES!!

Lees meer over het succesvolle Basketball Jeugd Kamp in Nieuwsberichten!!

Lees meer over dit Succesvolle Basketball Jeugd Kamp in Nieuwsberichten!!

Jumping Cracker 2020:

RONALD SCHEPERS 🏀🥳!!

Ook dit jaar is er, ondanks de Covid-perikelen, weer een lid van de WBB Giants uitgeroepen tot ere-lid, lid van verdienste oftewel JUMPING CRACKER 2 0 2 0! -Ronald Schepers-. Ronald maakt zich al een tijdje sterk binnen onze Opleidingsstaf. Coaching en Training zijn bij uitstek zijn ding en dat doet hij met enthousiasme en drang naar meer! Iets wat een club als de Giants erg graag ziet! Een man voor de toekomst. Namens het gehele bestuur en leden: van Harte Gefeliciteerd Ronald!

Ronald, Trainer-Coach U18-1

Nieuwe Maatregelen NOC-NSF voor binnensport per 9 september !

Ook nu, bij de start van het nieuwe seizoen, stelt het NOC-NSF weer nieuwe maatregelen voor de binnensport. Regel èèn bovenaan is: “Denk aan je gezondheid èn houdt je aan de regels”. Lees meer hierover door op de Link te klikken.

SPONSORS

Wij zijn ontzettend trots op onze sponsoren: van der Kolk Belastingadviseurs, Tummers Food Processing Solutions en van de Korput Installatiebedrijf. Macron Italian Technical Sportswear Hofleverancier van dé nieuwe tenues voor de WBB Giants! Zij allen zijn een waardevolle aanvulling op onze ambities!Wilt u ook Sponsor worden van de WBB Giants? Klik hier voor meer info over SPONSORING