Welkom bij de WBB Giants

West-Brabant Basketball GIANTS is een Basketballvereniging in Bergen op Zoom, in 1972 opgericht onder de naam Jumping Crabs.

In 2022 vieren de WBB Giants haar 50 jarig bestaan! Lees hier meer over op 50jaar.wbbgiants.nl 

Lees ook eens onze clubhistorie op de pagina Clubhistorie met daarin vele hoogtepunten uit de geschiedenis van de Jumping CrabsWBB Giants. Een opeenstapeling van mooie herinneringen!

Lid worden van WBB Giants betekent mogelijkheden om te Basketballen op elk niveau, recreatief een balletje gooien, maar voor de jeugd ook om, wanneer het talent en de ambitie aanwezig zijn, te spelen op een hoog niveau. We hebben 16 teams die op verschillende niveaus meedoen aan de Basketballcompetitie georganiseerd door de Nederlandse Basketball Bond.

Er zijn ongeveer 195 leden, die trainen, wedstrijden spelen en de sociale activiteiten van de vereniging bezoeken. Gebruik de hierboven aangegeven menubalk en bekijk deze voor meer informatie. Je kunt ook een bericht achterlaten op onze facebook-pagina of een van onze andere Multimedia platforms!

Lees meer over de West-Brabant Basketball GIANTS in:

       Top Coach & Trainers Clinic WBB Giants!

Op Zaterdag, 22 oktober wordt er in Sporthal Tuinwijk een Top Coach & Trainers Clinic gegeven! De Clinic zal worden gegeven door de Top Trainers/Coaches Adriaan Leyte en Marc van Tetering. Beiden hebben als Coach & Trainer ruimschoots ervaring opgedaan in de Ere-divisie in resp. WBB Giants Bergen op Zoom en Rowic Dordrecht!

Geef je als trainer, coach, speler of belangstellende op via: info@wbbgiants.nl

TIJDSTIP/LOCATIE: Sporthal Tuinwijk, Zaterdag, 22 oktober 2022 van 14:00 tot 16:30 uur!

 

JUBILEUM-WEBSITE 50 JAAR WBB GIANTS!

Geachte bezoeker van de site WBB Giants! Welkom, u leest het goed: ‘De WBB Giants viert dit gehele jaar haar 50 jarig Jubileum‘! In februari 1972 met Basketball in Bergen op Zoom begonnen onder de naam Jumping Crabs en getransformeerd naar de naam West-Brabant Basketball GIANTS.

In verband met het 50 jarig Jubileum is er NU, naast deze website, een Jubileum-website gelanceerd ! Bekijk en lees onze geschiedenis en vul zelf aan….!

Blijf ook op de hoogte van de aankomende EVENTS, genoteerd in onze Agenda Jubileumsite!

Naar de jubileum website!

50 JAAR GESCHIEDENIS IN BEELD & TEKST!

SPONSORS & PARTNERS

Wij zijn ontzettend trots op onze sponsoren: Hoofdsponsor van der Kolk Belastingadviseurs. Tummers Food Processing Solutions, van de Korput Installatiebedrijf, Bouwbedrijf Clarijs èn Krachtig Online voor onze Internet- en Technical suport. Daarnaast is Macron Italian Technical Sportswear Hofleverancier van de kledinglijn én toebehoren voor de West-Brabant Basketball GIANTS

Zij allen zijn een waardevolle aanvulling op onze ambities

Tummers food processing solutions
v.d.Korput Installatiebedrijf
Bouwbedrijf Clarijs
MACRON 🏀Sportswear
krachtig on line

Mocht u meer interesse hebben voor sponsoring van de West- Brabant Basketball GIANTS, klik dan HIER

© WBB Giants 2022