Welkom bij de WBB Giants

West-Brabant Basketball GIANTS is een Basketballvereniging in Bergen op Zoom, in 1972 opgericht onder de naam Jumping Crabs.

In 2022 vieren de WBB Giants haar 50 jarig bestaan! Lees hier meer over op 50jaar.wbbgiants.nl 

Lees ook eens onze clubhistorie op de pagina Clubhistorie met daarin vele hoogtepunten uit de geschiedenis van de Jumping CrabsWBB Giants. Een opeenstapeling van mooie herinneringen!

Lid worden van WBB Giants betekent mogelijkheden om te Basketballen op elk niveau, recreatief een balletje gooien, maar voor de jeugd ook om, wanneer het talent en de ambitie aanwezig zijn, te spelen op een hoog niveau. We hebben 16 teams die op verschillende niveaus meedoen aan de Basketballcompetitie georganiseerd door de Nederlandse Basketball Bond.

Er zijn ongeveer 180 leden, die trainen, wedstrijden spelen en de sociale activiteiten van de vereniging bezoeken. Gebruik de hierboven aangegeven menubalk en bekijk deze voor meer informatie. Je kunt ook een bericht achterlaten op onze facebook-pagina of een van onze andere Multimedia platforms!

Lees meer over de West-Brabant Basketball GIANTS in:

JUBILEUM-WEBSITE 50 JAAR WBB GIANTS!

Geachte bezoeker van de site WBB Giants! Welkom, u leest het goed: ‘De WBB Giants vieren dit gehele jaar hun 50 jarig Jubileum‘! In februari 1972 met Basketball in Bergen op Zoom begonnen onder de naam Jumping Crabs en getransformeerd naar de naam West-Brabant Basketball GIANTS. In verband met het 50 jarig Jubileum is er NU, naast deze website, een Jubileum-website gelanceerd ! Bekijk en lees onze geschiedenis en vul zelf aan….! 

Blijf ook op de hoogte van de aankomende EVENTS, genoteerd in onze Agenda Jubileumsite!

Naar de jubileum website!

50 JAAR GESCHIEDENIS IN BEELD & TEKST!

Lees het gehele artikel in “In de Kranten”, of klik HIER.

Hét Giants Zomer-Jeugd-Jubileumkamp 2022!

SCHRIJF JE NU IN !!

Beste Basketballers van de WBB Giants, Het is zo ver, je kan je nu inschrijven voor het Zomer-Jeugd-Jubileumkamp 2022!

Klik HIER op de link voor het inschrijfformulier maar lees eerst alle informatie in de NIEUWSBERICHTEN!

Klik HIER voor meer info!

 46e ZOMERAVOND BASKETBALL COMPETITIE,     JUBILEUM EDITIE!

De ZomerAvond Basketball Competitie gaat dit jaar voor de 46e keer van start, en wel in de periode van  7 juni t/m 1 juli. Dit kan echter alleen met jullie hulp dmv massaal inschrijven in de diverse poules (ingedeeld naar sterkte).

Ivm het 50 jarig jubileum van de club waarbij we ook zoveel mogelijk oud leden en oud Zomeravonders willen uitnodigen om mee te doen worden er ook poules ingedeeld waar je alleen maar zone mag verdedigen. Dit om het spel wat te vertragen en ook de ouderen de kans te geven om nog een balletje te gooien.

Bij aanmelding kan men aangeven in welke poule men wil worden ingedeeld.

De uiteindelijke indeling wordt door ons gedaan naar aanleiding van de opgegeven spelers. Bij onduidelijkheden svp contact opnemen met de organisatie!

Ook dit jaar weer 3 wedstrijden per avond van 19.00 tot 22.00 uur aan de Boulevard-noord (Bergse Plaat).

De regels voor de inschrijving zijn:

  • men mag maar in 1 team meespelen;
  • de inschrijving sluit op: 

    maandag 23 mei !!

  • per team gedurende het hele toernooi slechts 3 N.B.B., H.B.B.B., FEB spelers en per wedstrijd slechts 2 tegelijk in het veld!
  • er is alleen in te schrijven onder gemengd;
  • elk team moet gedurende het gehele toernooi minimaal 2 dames opstellen.
  • Deelname is dit jaar ivm het 50 jarig jubileum gratis.

Kun je geen volledig team bij elkaar krijgen, neem dan kontakt op met de organisatie, die kan je misschien verder helpen.

Nu dus snel je inschrijfformulier invullen en afgeven op of versturen naar één van de (email)adressen (zie Inschrijfpagina). Geef op dit formulier ook aan wanneer je echt niet kan. In het wedstrijdschema wordt dan zoveel mogelijk rekening gehouden met jullie wensen. Na het opmaken van het wedstrijdschema wordt van dit schema niet meer afgeweken. (De avondvierdaagse is dit jaar van 7 t/m 10 juni).

Klik HIER of op het Logo voor inschrijving!

SPONSORS

Wij zijn ontzettend trots op onze sponsoren van der Kolk Belastingadviseurs, Tummers Food Processing Solutions, van de Korput Installatiebedrijf en Krachtig Online voor onze Internet- en Technical suport. Daarnaast is Macron Italian Technical Sportswear Hofleverancier van de kledinglijn en toebehoren voor de West-Brabant Basketball GIANTS!  

Zij allen zijn een waardevolle aanvulling op onze ambities!

 

 

krachtig on line

Wilt u ook Sponsor worden van de WBB Giants? Klik HIER voor meer info over Sponsoring

© WBBGiants 2022