WBB Giants Basketball Est.1972 Bergen op Zoom
WBB Giants2021-07-20T18:55:57+02:00

Welkom bij de WBB Giants

WBB Giants is een Basketballvereniging in Bergen op Zoom, in 1972 opgericht onder de naam Jumping Crabs.

In 2022 vieren de WBB Giants haar 50 jarig bestaan!

Lid worden van West Brabant Basketball GIANTS betekent mogelijkheden om te Basketballen op elk niveau, recreatief een balletje gooien, maar voor de jeugd ook om, wanneer het talent en de ambitie aanwezig zijn, te spelen op een hoog niveau. 

We hebben 14 teams die op verschillende niveaus meedoen aan de Basketballcompetitie georganiseerd door de Nederlandse Basketball Bond.

Er zijn ongeveer 200 leden, die trainen, wedstrijden spelen en de sociale activiteiten van de vereniging bezoeken. 

Lees meer over WBB Giants in:

 

Gebruik de hierboven aangegeven menubalk en bekijk deze voor meer informatie.  Je kunt ook een bericht achterlaten op onze facebook-pagina.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT !!

Vele handjes maken licht werk! Een erg mooi gezegde! Onze club drijft op de inzet van vrijwilligers en via deze weg willen we de vrijwilligers die ons de afgelopen jaren zo veel hebben geholpen heel erg bedanken!! We komen echter momenteel op vele fronten vrijwilligers te kort. Het zijn steeds dezelfde mensen die taken uitvoeren die bij het runnen van een club horen. Om onze club nog sterker te maken als dat het nu al is hebben we daarom meer handen nodig. Daarom doen we een zeer dringende oproep aan iedereen (leden, ouders, familie, vrienden) ” Meld je aan als vrijwilliger”!

Hieronder staat een lijst met de verschillende taken waar wij nog mensen voor zoeken. Mocht je je willen aanmelden of heb je vragen, kan je mailen naar WBB Giants of via het Contactformulier op de website.

Hopelijk zien we snel  een bericht van jullie tegemoet, want vele handen maken licht werk en zo kunnen we de club nog mooier maken dan ze nu al is!!

Lees meer over wat de Giants jou vragen en klik op deze link!: Vrijwilligers!

 

 

UPDATE 15 juli: Veste trainers en coaches, hierbij het trainingsschema voor de vakantieperiode voor de teams die blijven trainen van 26 juli tot en met 27 augustus 2021.

Voor het trainingsschema na 27 augustus kun je kijken in het menu onder Trainingen-Trainingstijden

 

 

 

SPONSORS

Wij zijn ontzettend trots op onze sponsoren van der Kolk Belastingadviseurs, Tummers Food Processing Solutions, van de Korput Installatiebedrijf en Krachtig Online voor onze Internet- en Technisch suport. Daarnaast is Macron Italian Technical Sportswear Hofleverancier van dé nieuwe tenues voor de West Brabant Basketball GIANTS!  Zij allen zijn een waardevolle aanvulling op onze ambities!

 

 

krachtig on line

Wilt u ook Sponsor worden van de WBB Giants? Klik hier voor meer info over SPONSORING

 

 

wbbgiants 2021

Ga naar de bovenkant