Welkom bij de WBB Giants

West-Brabant Basketball GIANTS is een Basketballvereniging in Bergen op Zoom, in 1972 opgericht onder de naam Jumping Crabs.

In 2022 vieren de WBB Giants haar 50 jarig bestaan! Lees hier meer over op 50jaar.wbbgiants.nl 

Lees ook eens onze clubhistorie op de pagina Clubhistorie met daarin vele hoogtepunten uit de geschiedenis van de Jumping CrabsWBB Giants. Een opeenstapeling van mooie herinneringen!

Lid worden van WBB Giants betekent mogelijkheden om te Basketballen op elk niveau, recreatief een balletje gooien, maar voor de jeugd ook om, wanneer het talent en de ambitie aanwezig zijn, te spelen op een hoog niveau. We hebben 16 teams die op verschillende niveaus meedoen aan de Basketballcompetitie georganiseerd door de Nederlandse Basketball Bond.                                                                                                                                

Er zijn ongeveer 200 leden, die trainen, wedstrijden spelen en de sociale activiteiten van de vereniging bezoeken. Gebruik de hierboven aangegeven menubalk en bekijk deze voor meer informatie. Je kunt ook een bericht achterlaten op onze facebook-pagina of een van onze andere Multimedia platforms!

Lees meer over de West-Brabant Basketball GIANTS in:

Wij zijn de Giants!

 3X3 Clinic en 3X3 Toernooi Groot Succes!

Lees in de Nieuwsberichten een kort verslag over dit succesvolle 6e Event tijdens ons Jubileumjaar!

3X3 CLINIC & TOERNOOI

LET OP ! HIER ZIJN DE LAATSTE JUBILEUM EVENTS!!

Lees alles over de twee laatste Events die wij voor dit geweldige Jubileumjaar organiseren!Het traditionele Oliebollentoernooi en een geweldig Slotfeest van het 50 jarig bestaan van de West-Brabant Basketball GIANTS! Lees meer hierover in NIEUWSBERICHTEN !

SLOTFEEST JUBILEUMJAAR!

JUBILEUM-WEBSITE 50 JAAR WBB GIANTS!

Geachte bezoeker van de site WBB Giants! Welkom, u leest het goed: ‘De WBB Giants viert dit gehele jaar haar 50 jarig Jubileum‘! In februari 1972 met Basketball in Bergen op Zoom begonnen onder de naam Jumping Crabs en getransformeerd naar de naam West-Brabant Basketball GIANTS.

In verband met het 50 jarig Jubileum is er NU, naast deze website, een Jubileum-website gelanceerd ! Bekijk en lees onze geschiedenis en vul zelf aan….! Bekijk ook alle foto’s van de Events die nog komen en reeds zijn geweest op de Jubileumsite

Blijf ook op de hoogte van de aankomende EVENTS, genoteerd in onze Agenda Jubileumsite!

NAAR DE JUBILEUM-WEBSITE!

50 JAAR GESCHIEDENIS IN BEELD & TEKST!

SPONSORS & PARTNERS

Wij zijn ontzettend trots op onze sponsoren: Hoofdsponsor van der Kolk Belastingadviseurs. Tummers Food Processing Solutions, van de Korput Installatiebedrijf, Bouwbedrijf Clarijs èn Krachtig Online voor onze Internet- en Technical suport. Daarnaast is Macron Italian Technical Sportswear Hofleverancier van de kledinglijn én toebehoren voor de West-Brabant Basketball GIANTS Verder is Stimulus, Personal Health Center onze partner voor Fysiotherapie en Sportieve lichamelijke ontwikkeling.

Zij allen zijn een waardevolle aanvulling op onze ambities

Tummers food processing solutions
v.d.Korput Installatiebedrijf
Bouwbedrijf Clarijs
krachtig on line
Macron-Basketball

Mocht u meer interesse hebben voor sponsoring van de West- Brabant Basketball GIANTS, klik dan HIER

© WBB Giants 2022