Welkom bij de WBB Giants

West-Brabant Basketball GIANTS is een Basketballvereniging in Bergen op Zoom, in 1972 opgericht onder de naam Jumping Crabs.

Lees ook de geschiedenis van de Jumping CrabsWBB Giants op de pagina Clubhistorie met daarin een opeenstapeling van hoogtepunten en mooie herinneringen!

Lid worden van WBB Giants betekent mogelijkheden om te Basketballen op elk niveau, recreatief een balletje gooien, maar voor de jeugd ook om, wanneer het talent en de ambitie aanwezig zijn, te spelen op een hoog niveau. We hebben 18 teams die op verschillende niveaus meedoen aan de Basketball-Competitie georganiseerd door de Nederlandse Basketball Bond.

Er zijn ruim 230 leden, die trainen, wedstrijden spelen en de sociale activiteiten van de vereniging bezoeken. Gebruik de hierboven aangegeven menubalk en bekijk deze voor meer informatie. Je kunt ook een bericht achterlaten op onze facebook-pagina of een van onze andere Multimedia platforms zoals Instagram en Youtube.

Lees meer over de West-Brabant Basketball GIANTS in:

 Z’N WINKELTJE

COUNTDOWN ZOMER BASKETBALL KAMP 2024

Brasschaat, België
Zomer Basketball Kamp 2024
0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds

 

  

 

Als fanatiek Basketballer van de Giants wil je dit traditionele Zomer Basketball Kamp van de WBB Giants niet missen! Daarom kan je je nu al aanmelden voor dit sportieve weekend. Geweldige activiteiten, goede verzorging en begeleiding van Top coaches en trainers in en om een fantastische Basketball-hal in het Basketball gekke België! Aanmelden via info@wbbgiants.nl 

Info omtrent het kampterrein, adres enz. lees dit in het Nieuwsbericht, Klik HIER!

Bas Leyte doet het weer Super in de VS!

Lees het hele interview met Bas door op de button hieronder aan te Klikken! 

SPONSORS & PARTNERS

Wij zijn ontzettend trots op onze sponsoren: Hoofdsponsor van der Kolk Belastingadviseurs. Tummers Food Processing Solutions, van de Korput Installatiebedrijf, Bouwbedrijf Clarijs èn Krachtig Online voor onze Internet- en Technical suport. Daarnaast is Macron Italian Technical Sportswear Hofleverancier van de kledinglijn én toebehoren voor de West-Brabant Basketball GIANTS Verder is STIMULUS, Personal Health Center onze partner voor Fysiotherapie en Sportieve lichamelijke ontwikkeling.

Zij allen zijn een waardevolle aanvulling op onze ambities

sponsor Tummers food processing solutions
sponsor v.d.Korput Installatiebedrijf
sponsor
sponsor
HTTPS://KRACHTIGONLINE.NL
Macron-Basketball

Mocht u meer interesse hebben voor sponsoring van de West-Brabant Basketball GIANTS:

© WBBGiants 2024