Welkom bij de WBB Giants

West-Brabant Basketball GIANTS is een Basketballvereniging in Bergen op Zoom, in 1972 opgericht onder de naam Jumping Crabs.

Lees ook de geschiedenis van de Jumping CrabsWBB Giants op de pagina Clubhistorie met daarin een opeenstapeling van hoogtepunten en mooie herinneringen!

Lid worden van WBB Giants betekent mogelijkheden om te Basketballen op elk niveau, recreatief een balletje gooien, maar voor de jeugd ook om, wanneer het talent en de ambitie aanwezig zijn, te spelen op een hoog niveau. We hebben 18 teams die op verschillende niveaus meedoen aan de Basketball-Competitie georganiseerd door de Nederlandse Basketball Bond.

Er zijn ruim 230 leden, die trainen, wedstrijden spelen en de sociale activiteiten van de vereniging bezoeken. Gebruik de hierboven aangegeven menubalk en bekijk deze voor meer informatie. Je kunt ook een bericht achterlaten op onze facebook-pagina of een van onze andere Multimedia platforms zoals Instagram en Youtube.

Lees meer over de West-Brabant Basketball GIANTS in:

 

Eerste Teamfoto is een feit!

Als eerste team wat de website van de GIANTS aanvult en opvrolijkt, is het Team XU12-3! Ze staan er geweldig goed op, we zijn trots op jullie! Op de team-info staat jullie foto er ook goed op!

SPONSORS & PARTNERS

Wij zijn ontzettend trots op onze sponsoren: Hoofdsponsor van der Kolk Belastingadviseurs. Tummers Food Processing Solutions, van de Korput Installatiebedrijf, Bouwbedrijf Clarijs èn Krachtig Online voor onze Internet- en Technical suport. Daarnaast is Macron Italian Technical Sportswear Hofleverancier van de kledinglijn én toebehoren voor de West-Brabant Basketball GIANTS Verder is STIMULUS, Personal Health Center onze partner voor Fysiotherapie en Sportieve lichamelijke ontwikkeling.

Zij allen zijn een waardevolle aanvulling op onze ambities

Tummers food processing solutions
v.d.Korput Installatiebedrijf
Bouwbedrijf Clarijs
HTTPS://KRACHTIGONLINE.NL
Macron-Basketball

Mocht u meer interesse hebben voor sponsoring van de West-Brabant Basketball GIANTS,

klik dan op de button:

© WBBGiants 2023