Wij zijn de                                                            West Brabant Basketball GIANTS !

 

 

🏀 Foto Heren Senioren 1

WBB Giants is een Basketballvereniging in Bergen op Zoom, in 1972 opgericht onder de naam Jumping Crabs.

De WBB Giants vieren hun 50 jarig jubileum in 2022!

Lees ook eens onze clubhistorie op de pagina Clubhistorie 1972 – 2022, met daarin vele hoogtepunten in de geschiedenis van de Jumping CrabsWBB Giants. Een opeenstapeling van mooie herinneringen!

Lid worden van West Brabant Basketball GIANTS betekent mogelijkheden om te Basketballen op elk niveau, recreatief een balletje gooien, maar voor de jeugd ook om, wanneer het talent en de ambitie aanwezig zijn, te spelen op een hoog niveau (momenteel Eerste Divisie).

In tegenstelling tot vele verenigingen in andere sporten is WBB Giants een vereniging voor leden maar ook zeker door leden. Wanneer je lid wordt van onze vereniging en meer wilt dan recreatief een balletje gooien zal je zelf, en in de jeugd ook de ouders, mede taken op je moeten nemen om de vereniging te laten draaien, samen met de vrijwilligers. Er zijn voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen als speler, trainer/coach, scheidsrechter, commissielid of bestuurslid. 

We hebben 14 teams die op verschillende niveaus meedoen aan de Basketballcompetitie georganiseerd door de Nederlandse Basketball BondDe WBB Giants heeft ongeveer 200 leden, die trainen, wedstrijden spelen en de sociale activiteiten van de vereniging bezoeken..          

Op dit moment hebben we in de breedtesport: 6 (gemengde) Jeugdteams, 3 Jongensteams en 2 Damesteams,  4 Herenteams en 1 Recreanten Herenteam. Met uitzondering van het Recreantenteam spelen alle teams in een competitie (seizoen van september tot mei). Gebruik de menubalk hierboven voor meer informatie. Je kunt ook een bericht achterlaten op onze facebook pagina.

Kom een keer langs en kom kijken naar een wedstrijd of train een keer mee! Misschien wordt je gevat door deze snelle en geweldige sport! Een wereldsport en een vereniging voor echte Teamspelers!

🏀 Basketballen bij de West Brabant Basketball GIANTS: “A real Team experiance“!!

 

 


 

 

 

Onze Sponsoren en trouwe steun van de WBB Giants!

 

WBB Giants 2019 – 2020