ZomerAvond Basketball Competitie

2 0 2 1

Wie, Wat, Waar……

Op maandag 14  juni tot en met 9 juli 2021 gaat de ZomerAvond Basketball Competitie weer voor de 45ste keer van start! Dit kan natuurlijk alleen met jullie hulp, door middel van het massaal inschrijven in de diverse poules (ingedeeld naar sterkte).

Bij aanmelding kan men aangeven in welke poule men wil worden ingedeeld. De uiteindelijke indeling wordt door de organisatie gedaan naar aanleiding van de opgegeven spelers.

Het reglement blijft vrijwel onveranderd. Zo mag een team 3 Basketballers hebben. Maar pér wedstrijd wedstrijd mogen er maar 2 tegelijkertijd in het veld staan. Mensen die dit seizoen geen competitie speelden en niet ingeschreven stonden bij de Nederlandse Basketball Bond (NBB) maar wel lid zijn van een Basketball- vereniging worden NIET aangemerkt als Basketballers.

De 10 punten regel blijft, door het succes van de afgelopen jaren uiteraard gehandhaafd voor de Basketballers. In totaal mogen er dus maximaal 20 punten door de 2 of 3 Basketballers gemaakt worden.

Ook worden er dit jaar weer 3 wedstrijden per avond gespeeld van 19:30 tot 22:00 uur, op het Basketballveld aan de Boulevard-Noord (Bergse Plaat).

Bij slecht weer wordt er doorgaans uitgeweken naar Sporthal de Boulevard of Sporthal Tuinwijk. De Contactpersonen van de desbetreffende Teams krijgen hierover vooraf bericht.

Tijdens de eerste 3 weken worden de poule-wedstrijden gespeeld. De (eventuele) Kwart- en Halve- Finalewedstrijden worden in week 4 gespeeld. Vrijdag, 9  juli 2021 is de avond van de Finales en Prijsuitreiking! Hierover meer informatie in het programmaboekje.

Kun je geen volledig team bij elkaar krijgen? Neem dan contact op met de organisatie, zij kunnen je misschien verder helpen.

Nu dus snel je inschrijfformulier invullen en afgeven (met € 25,) of versturen naar één van de onderstaande (E-mail) adressen. Geef op dit formulier ook aan wanneer je écht niet kunt! In het wedstrijdschema wordt dan zoveel mogelijk rekening gehouden met jullie wensen. Na het opmaken van het wedstrijdschema wordt van dit schema niet meer afgeweken.

Contactgegevens:

Contact Adres Telefoon E-mail
Arno Jordans Gagelboslaan 144,
4623 AH  Bergen op Zoom
📞 06 – 10 22 48 94 arno.jordans@gmail.com
Ton de Bont Kreeke 2,
4617 NE   Bergen op Zoom
📞 06 – 38 27 14 95 apmdebont@cs.com

Zodra de poule-indeling bekend is ontvang je zo spoedig mogelijk een Programmaboekje. Verder hoopt de organisatie dat het 44ste Z A B Competitie vooral een Sportief én Gezellig verloop zal hebben!!

Al jaren de trouwe organisatie van de ZABC!!

Sportieve groeten en tot spoedig, Arno Jordans en Ton de Bont !

Versie: ZABC 2020