ZOMERAVOND BASKETBALL COMPETITIE

Wie, Wat, Waar……

Op maandag, 5 juni tot en met vrijdag, 30 juni 2023 gaat de ZomerAvond Basketball Competitie weer voor de 47ste keer van start! Dit kan natuurlijk alleen met jullie hulp, door middel van het massaal inschrijven in de diverse poules (ingedeeld naar sterkte).

Bij aanmelding kan men aangeven in welke poule men wil worden ingedeeld. De uiteindelijke indeling wordt door de organisatie gedaan naar aanleiding van de opgegeven spelers.

Het reglement blijft vrijwel onveranderd. Zo mag een team 3 Basketballers hebben. Maar pér wedstrijd wedstrijd mogen er maar 2 tegelijkertijd in het veld staan. Mensen die dit seizoen geen competitie speelden en niet ingeschreven stonden bij de Nederlandse Basketball Bond (NBB) maar wel lid zijn van een Basketball- vereniging worden NIET aangemerkt als Basketballers.

De 10 punten regel blijft, door het succes van de afgelopen jaren uiteraard gehandhaafd voor de Basketballers. In totaal mogen er dus maximaal 20 punten door de 2 of 3 Basketballers gemaakt worden.

Ook worden er dit jaar weer 2 wedstrijden per avond gespeeld van 19:30 tot 22:00 uur, op het Basketballveld aan de Boulevard-Noord (Bergse Plaat).

Bij slecht weer wordt er doorgaans uitgeweken naar Sporthal de Boulevard of Sporthal Tuinwijk. De Contactpersonen van de desbetreffende Teams krijgen hierover vooraf bericht.

 

Tijdens de eerste 3 weken worden de poule-wedstrijden gespeeld. De (eventuele) Kwart- en Halve- Finalewedstrijden worden in week 4 gespeeld. Vrijdag, 30 juni 2023 is de avond van de Finales en Prijsuitreiking! Hierover meer informatie in het programmaboekje.

Kun je geen volledig team bij elkaar krijgen? Neem dan contact op met de organisatie, zij kunnen je misschien verder helpen.

Nu dus snel het inschrijfformulier invullen en VERSTUUR! Of stuur een mailtje naar één van de onderstaande (E-mail) adressen. Geef op dit formulier ook aan wanneer je écht niet kunt! In het wedstrijdschema wordt dan zoveel mogelijk rekening gehouden met jullie wensen. Na het opmaken van het wedstrijdschema wordt van dit schema niet meer afgeweken. (De Avondvierdaagse is dit jaar van 6 juni t/m 9 juni).

Einde inschrijving: Maandag, 15 mei 2023 !

Contactgegevens:

Contact Adres Telefoon E-mail
Arno Jordans Gagelboslaan 144,
4623 AH Bergen op Zoom
06 – 10 22 48 94 arno.jordans@gmail.com
Ton de Bont Kreeke 2,
4617 NE Bergen op Zoom
06 – 38 27 14 95 apmdebont@cs.com

Zodra de poule-indeling bekend is ontvang je zo spoedig mogelijk een Programmaboekje. Verder hoopt de organisatie dat het 46ste Z A B Competitie vooral een Sportief én Gezellig verloop zal hebben!!


Al jaren de trouwe organisatie van de Z A B C!!

Sportieve groeten en tot spoedig, Arno Jordans en Ton de Bont !

 © ZABC 2023