VRIJWILLIGER WORDEN

VRIJWILLIGER WORDEN BIJ DE GIANTS ?

Basketball is een teamsport en dat is het draaiende houden van de WBB Giants hetzelfde! Samen ervoor zorgen dat bijna 250 leden elke week Basketball kunnen spelen. Er komt misschien wel meer bij kijken dan je in eerste instantie aan denkt. Training geven, coachen, wedstrijden fluiten, jureren, jeugdkampen, toernooien, andere activiteiten organiseren en/of deelnemen in een van de commissies. Allemaal zaken die wij als team doen en niet alleen kunnen doen. Daar kunnen we hulp bij gebruiken. “Vele handen maken licht werk”! Heb je een idee waarmee je de Giants wilt helpen, eenmalig of regelmatig, of heb je een leuk idee voor een activiteit? Laat het ons weten via info@wbbgiants.nl of spreek ons aan in de sporthal.

VERKLARING OMTRENT GOED GEDRAG (VOG)

WBB Giants wil een vereniging zijn waar leden zich veilig en vertrouwd kunnen voelen en binnen een veilige omgeving kunnen sporten. Daarom stellen we het bezit van een Verklaring Omtrent goed Gedrag (VOG) verplicht voor al onze vrijwilligers, in welke functie dan ook, vanaf de leeftijd van 16 jaar. Een VOG is een verklaring vanuit Justitie dat jouw gedrag uit het verleden, geen bezwaar vormt om binnen de WBB Giants actief te zijn. VOG’s zullen ongewenst gedrag niet uitsluiten, maar is wel een stap naar een veiliger Sportklimaat. We willen hiermee een belangrijk signaal afgeven. Iedere nieuwe vrijwilliger zal hierover een bericht ontvangen van het Ledensecretariaat.

MAATSCHAPPELIJKE STAGE

Voor studenten die een Opleiding volgen binnen de ALO of CIOS ( Sport & Beweging ) hebben wij mogelijkheden voor een Maatschappelijke Stage.  Afhankelijk van de eisen vanuit de opleiding die gevolgd wordt, kunnen we samen kijken naar een verantwoorde invulling van je stageperiode.

Ben jij op zoek naar een organisatie waar je, je maatschappelijke stage kan gaan doen? Dan ben je bij de WBB Giants van harte welkom! Jouw hulp kunnen we goed gebruiken. Tijdens de middelbare school ben je verplicht om een maatschappelijke stage te lopen. Doel van de maatschappelijke stage is, dat je tijdens je schooltijd kennis maakt met Vrijwilligerswerk en een onbetaalde bijdrage levert aan de samenleving. Wat is er dan leuker dan een sportvereniging helpen als de WBB Giants?

Lees meer over functies die wij graag opgevuld zien door op deze LINK te klikken of Contact ons!

 

© WBBGiants 2024