Sponsormogelijkheden WBB Giants

WBB Giants biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van sponsoring. Uw ondersteuning wordt op verschillende manieren zichtbaar gemaakt waarmee u laat zien dat u West-Brabant Basketball GIANTS en haar leden een warm hart toedraagt. Of u nu als particulier of als organisatie onze club wilt steunen, u bent altijd van harte welkom!

Voor u hebben wij de mogelijkheden 🏀 op een rijtje gezet:

 

 Betrokkenheid en Exposure

🏀 “Tenue- of kledingsponsor

De teams van WBB Giants spelen zowel op landelijk als op regionaal niveau. Dit betekent dat naast de thuiswedstrijden in Bergen op Zoom onze teams in verschillende plaatsen uitwedstrijden spelen wat vaak plaatsvindt onze flinke publieke belangstelling. Al vanaf €500,- per seizoen staat uw logo op de kleding van één van de teams van WBB Giants. Daarnaast wordt uw logo/naam (incl. link) op de website van WBB Giants geplaatst. Een erg mooie gelegenheid voor uw bedrijf voor wat extra exposure.

🏀 “Teamsponsor Goud

Uw (bedrijfs)naam en/of logo wordt op onze mobiele sponsorwand bij onze thuiswedstrijden vermeld (40 cm x 20 cm). Daarnaast wordt uw logo/naam (incl. link) op de website van WBB Giants geplaatst. Per seizoen is uw bijdrage €400,-.

🏀 “Teamsponsor Zilver

Uw (bedrijfs)naam en/of logo wordt op onze mobiele sponsorwand bij onze thuiswedstrijden vermeld (27 cm x 20 cm). Daarnaast wordt uw logo/naam (incl. link) op de website van WBB Giants geplaatst. Per seizoen is uw bijdrage €200,-.

🏀 “Teamsponsor Brons

Uw (bedrijfs)naam en/of logo wordt op onze mobiele sponsorwand bij onze thuiswedstrijden vermeld (20 cm x 10 cm). Daarnaast wordt uw logo/naam (incl. link) op de website van WBB Giants geplaatst. Per seizoen is uw bijdrage €100,-.

🏀 “Lid van de Club van 100+”

U kunt als particulier of als bedrijf, als een groep van personen of organisatie, lid worden van ‘De Club van 100+’. Per seizoen draagt u minimaal €100,- bij aan onze vereniging. Uw lidmaatschap wordt tevens zichtbaar gemaakt op de website van WBB Giants.                     

🏀Fan van WBB Giants (donateur)”  

Elke bijdrage is welkom. Vanaf €25,- per jaar bent u Fan (donateur) van WBB Giants en draagt u uw steentje bij aan de ontwikkeling en begeleiding van de leden.

 Maatwerk

Naast de hiervoor genoemde mogelijkheden zijn er meerdere andere manieren waarop u de WBB Giants kunt ondersteunen. Graag bieden wij u maatwerktoepassingen aan om mede invulling te geven aan uw (maatschappelijke) betrokkenheid en uw marketing- en promotiebeleid.

Maatwerk betekent dat wij samen met u als sponsor uw reclamebehoefte in kaart brengen om daar in goed overleg de beste invulling aan te geven.

De mogelijkheden zijn legio. Van team, of teams naar een Verening-breede sponsoring. Reclame-uitingen kunnen dan naast het logodrukwerk van de WBB Giants op wedstrijdtenues, ook geplaatst worden op Sporttassen, Inloopshirts, Trainingspakken. U kunt in combinaties denken, waarbij wij uw bedrijf ook prominent tonen op onze Website én zichtbaar op onze Facebook pagina en al onze andere multimedia-platforms.

Maatwerk betekent ook een afspraak over een vast sponsorbedrag per jaar en bij voorkeur een afspraak voor meerdere jaren.

Voor de WBB Giants betekent een maatwerkafspraak een samenwerking met een partner voor de langere termijn. U kunt hierbij uitgaan van onder meer de volgende mogelijkheden:

  • Hoofdsponsor
  • Co-sponsor
  • Partner
  • Reclamebord aan het veld
  • Supplier
  • Diverse exposure-mogelijkheden op kleding en toebehoren rondom de Teams                                                          

 Sponsor worden?

Is uw interesse gewekt en komen de mogelijkheden (geheel of gedeeltelijk) overeen met uw wensen en visie?

Graag bieden wij u aan om vrijblijvend met ons een gesprek aan te gaan. Vult u het onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

U kunt ook met ons op werkdagen contact opnemen met het Secretariaat van de WBB Giants op telefoonnummer:

📞 +316 – 42 22 23 61

Contact Sponsoring WBB GiantsDe WBB Giants bewaren geen gegevens van derde die geen lid zijn van de vereniging.

 

WBB Giants 2022