AVG- Toestemmingsformulier

Toestemming WBB GIANTS publicatie Foto’s en Video’s

Bij Basketballvereniging WBB Giants worden regelmatig foto’s en filmpjes gemaakt door het bestuur maar ook door onze leden, ouders, trainers, enz. Foto’s en filmpjes kunnen gemaakt worden tijdens wedstrijden of trainingen en tijdens overige activiteiten zoals o.a. Zomer-Basketball-Kamp en Clinics. 

Voordat wij foto’s en filmpjes publiceren vragen wij uw toestemming. Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en filmpjes die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere leden, familieleden of vrienden en leden foto’s maken. Wij hebben daar geen invloed op maar vragen iedereen terughoudend te zijn bij het plaatsen van foto’s en filmpjes op internet. 

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en filmpjes. We plaatsen geen foto’s die u of uw kind schade kunnen berokkenen. We plaatsen alleen op de plekken die hieronder beschreven worden. Ze worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan de WBB Giants

We willen uw toestemming vragen voor het gebruik van foto’s en filmpjes. Het is namelijk goed mogelijk dat u bijvoorbeeld niet wilt dat foto’s op internet verschijnen. We willen u dan ook vragen onderstaande toestemmingsverklaring in te vullen.
Wilt u uw toestemming samen met uw zoon/dochter bespreken? We merken dat oudere leden soms zelf een keuze willen maken om foto’s en filmpjes te gebruiken. Als u uw keuze thuis bespreekt, dan weten ze zelf waarom het gebruik van foto’s en filmpjes wel of niet mag. 

U mag natuurlijk altijd terugkomen op de door u gegeven toestemming. Ook mag u op een later moment toestemming geven. Dank u voor uw medewerking. 

Vanuit de WBB Giants en Bestuur deze privacyverklaring, dat persoonlijke gegevens uitsluitend kunnen worden gebruikt dan voor de ledenlijst, inning contributie en/of aanmelding NBB (Sportlink) Verder wordt onder geen beding persoonlijke informatie aan derden verstrekt.

 

 

Met vriendelijke en sportieve groet, 

Willem van der Kolk,

voorzitter WBB Giants 

AVG Toestemmingsformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Naam
Geboortedatum
Meerkeuze
Meerdere keuzes mogelijk!

 

versie wbbgiants 2023