Stimulus Personal Health Center​​​​

STIMULUS Personal Health Center is opgericht door Jeroen Blommerde en Simon Van Opstal. Beiden fysiotherapeut met een achtergrond in de topsport (atletiek & badminton) .

Simon van Opstal & Jeroen Blommerde, Fysiotherapeuten

Stimulus is een gezondheids- en trainingscentrum waar met een professioneel multidisciplinair team gewerkt wordt aan de begeleiding en ondersteuning op het gebied van alle aspecten van gezondheid door middel van stimulering van een actieve levensstijl. Hierbij staan preventie, activatie, ontwikkeling en klachten in het bewegend functioneren centraal. Stimulus heeft speciale affiniteit en ambitie met betrekking tot (top)sport en begeleiding van jonge talentvolle sporters. Stimulus wil haar diensten en faciliteiten voor een breed publiek beschikbaar stellen, zodat iedereen die dat wil, kan profiteren van een multidisciplinair team en faciliteiten van het hoogste niveau.

Sporters hebben vaak specifieke gezondheidsvragen waarbij snel en goed ingegrepen moet worden. Hiervoor is kennis en ervaring in de sport noodzakelijk, door het (top)sport verleden van onze therapeuten in combinatie met specifieke opleidingen beschikken wij over deze kennis en ervaring.

Stimulus begeleidt en traint en begeleid momenteel recreatieve sporters, topsporters en talentvolle jeugd. Het niveau van deze sporters varieert van lokaal niveau tot en met Nederlandse & Internationale top.

Wij bieden de volgende specialisaties:

-​(Sport)Fysiotherapie
-​Manuele therapie
-​(Top)sportbegeleiding
-​Small group training
-​Personal Training
-​(Sport)diëtetiek
-​Mentale begeleiding
-​Dry Needling
-​Medical (Sport)Taping
-​Musceloskeletale Echografie
-​Epte behandelingen

Voor meer informatie en/of vragen kunt u terecht op onze Website:

 

STIMULUS Personal Health Center – Karmel 4, 4613 BT Bergen op Zoom – 0164 – 76 00 74 – ? stimulusboz.nl

©WBBGiants2023