WBB GIANTS on thé WORLD WIDE WEB

 

West-Brabant Basketball GIANTS Socials

WEBSITE Heb je ons wel eens bezocht op onze website: WBBGiants.nl ? 

Hierop vindt je alle informatie over onze vereniging, het laatste nieuws in Nieuwsberichten, leuke foto’s van clinics of wedstrijden. Filmpjes over Basketball oefeningen van professionele Basketballers én veel informatie die je als Giant altijd kan gebruiken! Onze eigen Webshop van MACRON, Italian Sportswear. Maar ook gegevens van jouw team, competitie en standen. Trainingstijden, sporthallocaties en de namen van jouw trainers, coaches en teammanagers. En nog vèèl meer informatie die interessant en belangrijk kunnen zijn!

 FACEBOOK Altijd te bezoeken, waar je ook bent, onze eigen Facebook pagina WBB Giants! Meld je aan op Facebook als volger van de WBB Giants! Up-to-date informatie over acties, special days, toernooien en festiviteiten van de Giants.

 Leuke en mooie filmpjes van je eigen team of andere teams van de Giants. Zoek op Youtube op de naam WBB Giants en je ziet filmpjes van wedstrijden in binnen- én buitenland. Maar heb je zelf een leuke filmpje van je team? Plaats het ook op Youtube zodat iedereen kan meegenieten!

 INSTAGRAM Kijk je ook vaak op Instagram?

Kijk dan eens op WBBGiants_Official De officiële Instagram site van de Giants met daarop jou contact met andere Basketball-clubs in heel Nederland. Met veel leuke foto’s en te gekke verhalen van anderen.

WBB Giants on thé World Wide Web!

 

©WBBGiants2023